Čorbast pasulj sa slaninom
Sastojci:
250 g belog pasulja,
0,5 dl ulja,
200 g pančete,
200 g crvenog luka,
100 g paradajza,
so,
goveđa kocka za supu,
300 g crnog baget hleba
PRIPREMA
Ostavite pasulj da prenoći u vodi, pa ga procedite ujutru. Na zagrejanom ulju prodinstajte glavicu sitno iseckanog crnog luka, dodajte paradajz iseckan na kockice, goveđi bujon, so i pasulj. Poklopite sud i kuvajte pola sata. Zaprška vam nije potrebna, a ako volite manje čorbastu varijantu, preručite jelo u keramičku posudu i zapecite u rerni. Služite uz crni baget i salatu od pečenih paprika.
Wednesday, June 19, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment