Čorbast žuti pasulj
Potrebni sastojci:
1 kašika brašna
malo lorbr.lista, krupnog bibera
suvo meso po izboru
4 češnja belog luka, ko voli malo mirođije
4 glavice srednje veličine crnog luka
veza zeleni
oko 300 gr žutog pasulja
1 kašikica mlevene crvene paprike
po ukusu kuvani paradajz
Priprema jela:
U loncu staviti vodu, oprano suvo meso, pasulj i staviti da se kuva.U loncu ne treba sipati puno vode jer će se naknadno dodati kuvani paradajz.Kada pasulj provri, dodati zelen sekan na kocke(a i ne mora sečen), četiri glavice seckanog crnog luka, po želji i ukusu belog luka,malo lorbera i krupnog bibera i sve to ostaviti da se lepo skuva.Pri kraju kuvanja pasulja, u posebnu posudicu na malo masnoće upržiti kašiku brašna, dodati kašikicu crvene slatke mlevene paprike,to sve sipati u pasulj, potom dodati malo seckane mirođije i kuvani paradajz po ukusu.Sve to lepo krčkati još kratko vreme i ručak je gotov.
Wednesday, June 19, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment